SEPHORA HAUL (AGAIN)

Nu var det ju inte så längesen som jag visade upp en beställning ifrån Sephora, men ja ni alla vet att jag är liite besatt utav smink. Jag beställde ganska tråkiga men efterlängtade produkter denna gången.

Jag brukar inte lägga någon concealer eller liknande under ögonen då allt lägger sig otroligt synligt i vecken. Baking haha nä mer vill-du-se-ut-som-en-gammal-tant look, tyvärr. Men efter att jag fick hem en concealer ifrån Idun (tyvärr för mörk) så började jag förstå att det finns produkter även för mig därute och bestämde mig för att klicka hem det omtalade Under Eye Brightening Corrector ifrån Becca (länk) hoppas att den gör under!

Beställde även hem Too faced Hangover 3-i-1 - Primer & Setting Spray som jag har velat ha såå länge men den har alltid varit slutsåld! den luktar dock lika illa som primern men får se om den gör under, lukten lägger sig ändå relativt snabbt!

Sist och ja kanske minst är Portable Highlighter Brush 140 ifrån Fenty. Och ja nu skäms jag så mycket... Minns ni detta inlägget? typ 3 månader sen jag lovade att skriva om Match stixen och jag har helt glömt bort det.... jag ska lägga upp ett inlägg om dessa senare idag och om borsten och hoppas att ni kan förlåta mig *blink*

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

jelena,
Men nääää, hur kan du tycka hangover sprayen luktar äckligt?? :O Den luktar så mkt kokos❤️
instagram.com/jjjeelena
FFRN
FFRN,
Haha ja alltså jag tycker den bara luktar dill, typ konstgjord dill😂
nouw.com/ffrn