SEPHORA SUMMER 2018

I sommar kommer det mycket spännande produkter till sephora här i sverige. Zoeva kommer att lanseras väldigt snart, denna veckan i think. Marc jacobs lanserar ännu en coconut collection som ser finare ut än nånsin. Ni vet det super hypade kroppsvårds märket Sol de Janeiro lanserar mer och mer produkter till sverige och därav två nyheter, fortsätt läsa för att veta mer om mina favoriter.

COPACABANA SUN-KISSED GLOW OIL & IPANEMA SUNSET GLOW OIL, 355kr

Dessa strålande ansikts- och kroppsoljor är transfer-resistenta och proppade med återfuktande ingredienser för huden. Ipanema Sunset Glow Oil tillför lyster till huden med ett pärlemorglimmande skimmer. Den torra oljan glider jämnt och smidigt in i huden utan att kännas klibbig och återfuktar på djupet. Applicera på ansiktet och kroppen. Ipanema Sunset Glow Oil är berikad med doften Chelrosa ’77 som har noter av pomelo, vildfikon och brasiliansk gardenia.

Copacabana Sun-Kissed Glow Oil värmer huden med en subtil hint av färg. Oljan är berikad med Chelrosa ’62, Sol de Janeiros signaturdoft Bum Bum med noter av pistage och salt karamell.

BRAZILIAN BOD BUFF SMOOTHING SCRUB ’N’ MASK, 235kr

Denna mångsidiga kroppsvård kan användas dagligen som en mild peeling eller som en mask. Bod Buff har en rik och krämig konsistens berikad med lera från Amazonas som bidrar till att eliminera orenheter. Brasilianskt fragment från kvartskristall verkar som en naturlig peeling och verkar lystergivande. Brazilian Bod Buff Smoothing Scrub ’N’ Mask har Sol de Janeiros oemotståndliga signaturdoft av pistage och salt karamell som sveper in kroppen i ett varmt sken. Kan appliceras på hela kroppen!

Natural Face Palette och Natural Nude Lipstick är mina absoluta favoriter ifrån Too faced som snart lanseras hos sephora.

DEW DROPS COCONUT GEL HIGHLIGHTER - FANTASY, 410kr

Marc's kärlek för kokosvatten fortsätter och är även en huvudingrediens i den nya 'Fantasy'-kollektionen. Den bästsäljande Dew Drops-formulan finns nu i en ny, begränsad upplaga och har en gyllene rosa nyans vid namn ”Fantasy”. Dew Drops består av fem olika versioner av kokosnöt och provitamin B5 som återfuktar huden. Den nya Dew Drops Coconut Gel Highlighter är en gel-cream highlighter som tillför lyster samtidigt som den återfuktar huden. Applicera direkt i ansiktet för att ge huden ett gyllene rosa lyster eller mixa Dew Drops med foundation eller primer för att förvandla dem till ljuselixir.

O!MEGA COCONUT BRONZER - TAN-TASTIC! , 450kr

Marc fortsätter sin kärleksaffär med kokosvatten och vackert solkysst hud. O!Mega Coconut Bronzer – Tan-Tastic! Är en XXL bronzer och ger en intensivt solkysst färg i bara ett penseldrag. Bronzern har en delikat, sensuell doft av kokosnöt och en superfin formula som snabbt smälter samman med huden för ett naturligt, matt lyster.

FINISH LINE COCONUT FINISHING POWDER - INVISIBLE, 410kr

Med Finish Line Coconut Finishing Powder i handväskan finns en fräsch make-up alltid inom räckhåll. Huden förblir återfuktad med detta, knappt existerande puder. Finish Line Coconut Finishing Powder’s lätta formula lämnar inga spår och ger en len och matt finish som jämnar ut och låser in sminket. Detta krämiga puder är baserat på fem versioner av kokosnöt- och kakaosmör och smälter diskret in i huden.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer