Serums

Tänkte skriva ett inlägg om mina serum som jag använder just nu. Jag använder inte dem samtidigt utan varierar beroende på huden. Återfuktning kör jag alltid på och just nu har jag hyaluron shaken och hydrating ampoule som jag varierar mellan. Sedan på morgonen är det c vitamin och Niactil på kvällen.

AnneMarie Börlind - orange blossom energizer

Denna är mitt nyaste tillskott och wow vilket lyser man får utav denna. Precis som med hyaluron shaken så ska denna skakas innan användning så olje lagret blandas med den vattenbaserade fromulan. Denna är lätt och känns återfuktande på huden precis som hyaluron shaken men denna ger mer glow.

AnneMarie Börlind - Hylauron-shake

En favorit som jag fick hem ifrån DB expot i januari och har använt flitigt. Super skön och håller huden riktigt återfuktad.

Make P:rem Hydrating ampoule

Detta är en Ampoule som ska appliceras under serumet. Detta är en nyfunnen favorit som gör huden riktigt återfuktad, en milda ampoule som har lugnande egenskaper och med ett lågt pH-värde på 5,5 hjälper den till att återfukta, lugna och stärka känslig och irriterad hud.

By wishtrend - Pure Vitamin C 21,5%

Har inte hunnit testa denna så mycket ännu. Ett c vitamin som ger lyster till huden och jobbar med huden. Jag gillar att ha denna under min E vitamin kräm då den kombon stabiliserar C-vitamin vilket boostar effekten av c-vitaminprodukter.

- Jämna ut hudtonen

- Bleka bruna fläckar

- Hindrar uppkomst av pigmentering

- Öka fasthet och minska fina linjer

- Ger lyster

Användning: Efter tvätt och toner, applicera 1-3 droppar c-vitamin serum och massera in på problemområden, som exempelvis på pigmentfläckar eller livlös hud. Undvik känsliga områden som ögon, läppar eller skadad hud. Använd alltid solskydd dagtid (minst 15 spf )när du använder c-vitamin i din hudvård.


Elixr - Niactil advanced pro

Här ser man skillnad på porerna!

Den innehåller fler aktiva ingredienser. Gelé-krämen innehåller PHA-syra som ger en lätt peeling, ökar fuktigheten i huden, gör huden mer finporig, jämnare och mjukare.

Det är en aktiv produkt, som är snäll mot huden. Reducerar rodnad, torrhet, fina linjer och ojämn hudton. Dämpar inflammationer och reducerar utbrott av rosacea, psoriasis och melasma. PHA-syran fungerar som en antioxidant och gör därför inte huden ljuskänslig som andra syror kan göra.


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • SKINCARE

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Blev väldigt nyfiken på elexir
nouw.com/louiseanderssons