SHEETMASKS FROM TONYMOLY

I samarbete med Sheetmask.se så har jag fått hem dessa sheetmask att testa. jag har även fått en rabattkod som är Faannyyn så får ni 20% på ett köp över 100kr, gäller oktober ut!

Master LAB Hyaluronsyra

Hyaluronsyran i vår Master Lab ansiktsmask har en intensiv återfuktande effekt som motverkar torr hud, ökar hudens elasticitet och reducerar rynkor. Den ultratunna masken är tillverkad av naturell cellulosa för att få en jämn applicering av de aktiva ingredienserna och uppnå maximal återfuktningsförmåga

Master LAB hyaluronsyra är så skön och huden känns så återfuktad efteråt, min absoluta favorit utav dessa!

Master LAB - Damage care

Snigelsekret eller snigelslem som det också heter har blivit extremt populärt inom hudvård tack vara sina återbyggande egenskaper. Snigelsekret läker och reparerar huden på ett effektivt sätt och är tillverkat helt utan att skada snigeln som hjälpt till! Den ultratunna ansiktsmasken är tillverkad av naturell cellulosa för att få en jämn applicering av de aktiva ingredienserna och uppnå maximal återfuktningsförmåga.

Master LAB damage care stramade åt huden en aning och kändes lite torr efteråt, dock blev huden väldigt len.

TonyMoly - intense care snail hydro gel mask

Tony Moly har tagit fram en exklusiv ansiktsmask baserat på snigelsekret vilket är en fantastik aktiv ingrediens för att föryngra och reparera huden! Den aktiva ingrediensen hjälper även till med allt ifrån att återfukta huden till att motverka linjer i ansiktet. Sniglarna som hjälpt till kommer inte till skada!

Denna masken är som en blandning utav de andra, den känns inte lika återfuktande som Hyaluronsyran men inte lika åtstramande som damage care.


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer