Sitter med i juryn?!

Känns som det var mycket mer än 3dagarsen som jag bloggade sist... har ingen direkt anleding, då jag har endel saker jag vill blogga om men jag har helt enkelt inte orkat... Har bättre schema nu än vad jag hade på förskolan, då jag jobbade typ 8-17 varje dag och hade verkligen ingen ork till något annat än jobb. Nu när jag har fått ett nytt jobb så jobbar jag kvällar, sena kvällar eller tidig morgon, samt jobbar inte 5dagar i streck. Kanske detta passar mig bättre då jag är en kvällsmänniska. sover dock ganska länge då min mage har börjat att spöka på morgonen, misstänker att jag blir tvungen till att börja med min homeopat medicin igen för så här kan jag inte ha det.


Förra veckan fick jag ett sånt roligt och oväntat mejl ifrån en bloggare ifrån Daisy Beauty, Hon frågade om jag ville sitta med i juryn av en av dem olika kategorierna på Daisy beauty awards 2019!!

Vilken ära, jag är så otroligt glad och så taggad på att få veta det olika kategorierna samt dem nominerande, cant wait! för er som har missat vad DB Awards är så kan ni läsa om min vistelse där i år här

Jag är så taggad på galan, det var en sån upplevelse som jag aldrig har varit med om innan, fina kläder, trevliga skönhetsjunkie folk och ja allt! Nu hoppas jag även att blir inbjuden till Daisy beauty expo även nästa år, som även det var en häftig upplevelse!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Vad roligt! 😃
nouw.com/blubbbeauty
FFRN
FFRN,
Jaa jätte😍
nouw.com/ffrn
myglitterobsession
myglitterobsession,
Åh så roligt, vilken ära 😊 Grattis!
nouw.com/myglitterobsession
FFRN
FFRN,
Tack så mycket! 😘
nouw.com/ffrn