SKINCARE FAVORITES

Tänkte skriva om mina favorit skönhetsprodukter under 2016 / min hudvårdsrutin. Alla produkter är parfymfria

Bästa Sminkborttagning - Garnier Micellar cleansing water. Finns överallt för 50-70kr

Denna tar bort smink så bra, det räcker oftast med bara en pads till hela ansiktet. Den är skonsam och innehåller inte alls många ingredienser.

Bästa Ansiktsrengöringsverktyg - Foreo Luna fr299 - 1795Kr
Enda sen Therese Lindgren pratade om dessa små rengörningsverktyg för några årsen så har jag velat testa en. Då fanns dock inte Foreo luna play som är en testvariant och håller upptill 100ggr. När jag i höstas fick hem en egen luna play så redan efter första gången märkte jag stor skillnad i ansiktet! Jag äger nu en laddningsbar Foreo luna Go som jag fick i julklapp och detta är något som jag inte kan eller vill leva utan.

Bästa Ansiksrengöring-  Paula's Choice Clear pore normalizing cleanser 59-199kr
Denna rengörningen ska minimera porer samt så innehåller den antibakteriella ingredienser som ska döda acne-bakterier.

Bästa Ansiktsskrubb - Murad age reform AHA/BHA exfoliating cleanser 469kr
Jag är väldigt försiktig när det kommer till skrubbar i ansiktet, då acnehy sprids av kornen i skrubbarna. Dock så köpte jag hem en ansiktsrengörning som exfolierar ansiktet som jag använder som en skrubb. Den här är en riktigt favorit som jag kommer köpa om och om igen! Den irriterar inte min superkänslig - torra hy och mina acnepartier försämras inte.
Man kan använda denna som en rengörning morgon/kväll eller bara som en skrubb lite då och då.

Bästa Ansiksmask - The Body Shop Himalayan charcoal Mask, 195 SEK
Behöver jag skriva något om den här? Den är nog dem flestas favorit i badrumsskåpet. Denna mudmasken rengör verkligen på djupet utan att irritera känslighy.

(Bild : spindelsven.se då jag endast hade ett prov)

Bästa Serum
M picaut hydra miracle serum 699kr
Detta serumet har jag bara testat några fåtal gånger, men såå återfuktad och fräsch man känner sig i ansiktet efter man har applicerat serumet. Serumet har en unik kombination av tre olika hyaluronsyror för att ge optimal återfuktning.

Bästa Dagkräm - Paula's Choice hydralight shine - free Daily mineral complex / Clear ultra-light daily hydrating fluid. 129-419kr
Den sistnämnda är en återfuktande dagkräm som innehåller SPF 30 samt att den återfuktar acnebenägenhy och motverkar förstorade porer samt rynkor. Jag har värken förstorade porer eller rynkor så det är såklart inget jag har märkt att den har gjort. Jag har denna för att den ska återfukta och samtidigt inte irritera mina acnepartier.
Den förstanämda var en stor favorit under 2016. Denna är väldigt ner mattande och superbra för de med oljighy, tycker den funkade väldigt bra för min supertorra hy med. Dock kan jag inte hitta den på hemsidan..

Bästa Återfuktare - Skin recovery hydrating treatment mask 269kr
Detta är en helt ny produkt för mig, jag har använt den 2gånger men redan efter första gången så blev jag frälst. Ni vet när man köper krämer/masker som ska vara riktigt återfuktande och så när man provat dem så känner man sig inte alls återfuktad,denna masken är helt tvärtom - redan när man applicerar den så känner man hur bra den faktiskt är. Jag brukar sova med denna (och nej den kladdar inte i sängen utan sjunker in i huden)

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer