SKINCITY SKINCARE - EYE DUO

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer under PR och Policy.

Skincity ligger inte på latsidan när det kommer till att lansera nyheter. Under veckan så har Skincity skincare lanserat en ögonkräm och ögon serum. Två väldigt aktuella och spännande produkter innehållsmässigt.

Jag brinner ju verkligen för hudvård och använder överdrivet många produkter och älskar att testa nyheter, men är det en produkt som jag alltid slarvar med så är det just ögonkräm och då ögon serum tyvärr, jag har en simpel förklaring - på något sätt så tar sig krämen alltid sig in i ögat, hur jag än applicerar. Men jag ska bli bättre, dock kan jag inte applicera när jag ska ha smink då går mina ögon bananas tyvärr, men på kvällen och lediga dagar, i will try!

Men nu ska vi ska närma oss produkterna och läsa om innehållet:

Båda produkterna kostar 289kr/st men det går att köpa dem båda (länk) för 469kr

Retexturising Eye Serum är ett lätt ögonserum som innehåller flera aktiva ämnen för att sudda ut fina linjer, dämpa mörka ringar och andra ålderstecken bla Glykolsyra (AHA), stimuleras cellförnyelsen så att huden blir extra mottaglig för det aktiva ingredienserna i Renewing eye cream, där nya generationens A-vitamin och peptider arbetar resultatinriktat på hudton och hudtextur. Tillsammans samverkar duon för att sudda ut fina linjer, dämpa mörka ringar och främjar hudens fasthet. Kombinationen av dränernade koffein, pterfuktande hyaluronsyra och uppstramande extrakt från gurka ger spänst till huden

Produkten är oftalmologiskt testad, det vill säga ej irriterande för ögonen.

  • Ögonserum med lätt textur.
  • Suddar ut fina linjer och dämpar mörka ringar.
  • Innehåller AHA-syror och peptider.

Serumet har en lätt och kladdfri formula medans krämen har en krämig och fetare formula, båda två tillsammans bildar en mjuk och återfuktande känsla på huden som även är helt kladdfri, detta kan verkligen vara något för mig!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer