SKINTOLOGY

Skintology har jag skrivit om tidigare på bloggen, dem lanserade 2018 sina sheetmasks som med patenterad teknologi tillåter hög absorption av serum. Materialet kan absorbera 200 gånger sin egen vikt och tack vare dess vidhäftningsförmåga agerar arket som en sluss för aktiva ingredienser. Efter den lanseringen så tog det knappt ett halvår innan dom lanserade ett fukt serum och boost droppar, den sistnämnda är är droppar som man kan lägga under sin sheetmask, serum, kräm för att boosta ingredienserna i produkterna.

I helgen var första gången som jag träffade dessa super kvinnorna Maria och Lill, dem har många utbildningar inom ämnet och vet vad dom gör. Dem har ett eget labb där dem kommer på hur man ska kombinera olika ingredienser för att det ska bli den produkt som dem är ute efter och sedan sköter labbet resten, två kvinnor som sköter detta, hur coolt och inspirerande! Jag gillade märket redan vid lanseringen 2018 men efter att ha hört all grund bakom märket så är jag helt såld!

På Daisy Beauty Expo så hade dem ordnat att man fick göra sitt egna serum, jag valde mina ingredienser och Maria blandade ett till mig, jag valde att få ett antiinflammatorisk serum med hyaluronsyra och niacinamide och jag är så spänd på att testa det!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Så taggad på att testa deras produkter 🙌🏻😍
nouw.com/louiseanderssons