Skonsamt mot håret

Invisibobble 59kr (LÄNK)

Ingen har väl missat dessa skruvade (hehe) gummisnoddar som finns i alla möjliga färger?

Dessa gummisnoddar är skonsamma för håret till skillnad mot de flesta andra snoddar man kan köpa. Innan köpte jag alltid dessa ifrån ebay, fake då såklart, det funkade bra fick ca 10st för 6kr. Skillnaden mellan dessa Invisibobble och de man kan köpa på ebay är kvallen - no shit - jag har aldrig varit med om att en original har gått sönder, då det ifrån ebay gör det ganska ofta. så vill man ha hållbara och skonsamma snoddar så rekommenderar jag starkt detta originalet Invisibobble.

När vi ändå håller på att snacka om hår så vill jag än en gång tipsa om världens bästa och skonsamma hårborste - meet the Tangle Teezer. Detta är min tredje, jag har min äldsta i duschen så att balsamet / hårinpackningen kommer in överallt och alla tovor försvinner (Tangle teezer är en utav få kammar som man kan använda i blött hår utan att det slits) Den andra fick jag för inte så längesen i ett pressutskick (Länk) Dock fast dessa är antibakteriella så försöker jag byta ut borstarna då och då och hallå ni ser ju designen how cute!?

finns att köpa HÄR

*Inlägget innehåller pressprover

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

amandadellien
amandadellien,
Har just nu en tävling på min blogg där du kan vinna grymma hudvårdsprodukter! http://nouw.com/ammiesvardag/giveaway-m-picaut-29972004
nouw.com/amandadellien