SMASHBOX UPPDATERAR ALLA PHOTO FINISH PRIMERS

Inlägget innehåller pressprover och reklamlänkar. Läs mer under PR och Policy

Smashbox är ett märke som är mest känd för sina primers och dem har enhel del olika. För bara några veckosen så har dem lanserat sina primers i en nyare och förbättrad formula samt nya förpckaningar. Smashbox är ett make up artist märke så att jobba med dessa primers så kan jag tycka att förpackningarna är så mycket smidigare då alla är i smala tuber och har tydliga namn. Jag som inte jobbar aktivt som MUA kan väl tycka att dem förra förpackningarna var snyggare, dock är dem mycket mer praktiska nu.

Det var längesen jag använde Primerizer så jag kan inte jämföra den nya med den äldre versionen men oj vad jag älskar den, den känns riktigt återfuktande och får basen att hålla sig fin. Det är dock en enorm skillnad på deras nya Photo Finish Illuminate primer, oj vad jag inte gillade den förra, den la sig klumpigt på huden och fick inte basen att hålla längre eller se bra ut. Den nya är så sammetslen och ger galet mycket lyster (läs highlighter) men den smälter in så fint i huden som jag faktiskt aldrig har upplevt med en glow primer tidigare. Denna kan även användas som en highlighter över foundationen innan puder för ej vilket lyster UTAN glitter.

Smashbox har ju köpt upp Beccas storsäljande highlighter produkter när dem gick i konkurs förra året och dem produkterna är galet bra och Smashbox nya illuminate primer påminner väldigt mycket om Becca, så undrar om det är en mer Becca produkt i primern...

Smooth and blur deras original primer har inte fått sig en uppdatering men det har Control mattifying och correct anti-redness primer fått, men dessa är två primers som jag inte använder så jag kan inte uttala mig om dem.

Alla primers finns att köpa HÄR för just nu 20%

🧡Illuminate for glow
💙 Primerizer+ for hydration
💚 Correct for anti-redness
💜 Control for Oil & Shine Control

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar