Starskin - Lifting Lace Sculpting V-Shape Compression Mask

Lördags masken blev denna Lifting lace sculpting V-shape compression mask ifrån starskin (herregud finns det en förkortning till namnet?!) så här beskrivs den på hemsidan:

''Lifting Lace™ komprimerande spetsmask för V-form är inspirerad av läkarvetenskapen och kompressionsbehandlingar för att synbart ge ansiktet en tydligare form medan den fyller huden med ett kraftfullt verkande koncentrat av naturliga extrakt med anti-age och föryngrande effekt. Spetsmasken är vävd av töjbara bomullsfibrer som andas, sitter åt över ansikte och haka för att synbart skulptera och omforma glanslös och slapp hud och efterlikna en naturlig ansiktslyftning så att ansiktets V-form blir tydligare.

Njut av den mjuka, glamorösa känslan av att vara insvept i spets medan masken gör din hy fastare, tydligare i formen och föryngrad!''

Masken i sig är väldigt behaglig och lätt att applicera, den indränkta spetsmasken är väldigt fuktig och innehåller väldigt mycket serum som håller ansiktet återfuktat under hela tiden. Efter 15min så känns ansiktet väldigt återfuktat och jag måste säga att huden såg väldigt fin och fräsch ut. Jag märker dock inte av någon ''lift'' effekt.
Jag skulle absolut kunna tänka mig att testa den igen, då detta är hittills min favorit mask utav de jag har testat ifrån Starskin.
finns att köpa på kicks.se för 99kr

*Inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer