Starskin review

Starskin - nourishing double lauer hand mask gloves

En unik mask för händerna som omedelbart tillför näring och reparerar huden på händerna, där de första ålderstecknen gärna visar sig. Ett kraftfullt serum med djupt återfuktande sheasmör och en blandning av 16 botaniska ingredienser och oljor omsluter händerna i en innovativ mask med tvålagersteknik. Masken består av två samverkande lager som skapar en bastuliknande effekt och effektivt tillför ett kraftfullt men milt serum till huden på händerna. Reparerar, föryngrar och mjukar upp även den torraste och grövsta hud på händer och nagelband på bara 15 minuter.


Eftersom den innehåller parfym så kunde jag inte testa denna tyvärr..

Starskin exfolating double layer foot mask

fotmask i sockform för en mild men effektiv och komplett behandling som exfolierar och samtidigt tillför näring. Exfolieringsmetoden innehåller mjölksyra som milt men effektivt avlägsnar förhårdnader och död hud utan hård skrubbning eller mekanisk exfoliering. Den unika egenutvecklade blandningen med 35 botaniska ingredienser består bland annat av lugnande rooibos, mjukgörande sojabönor, klargörande acerola och ringblomma som har föryngrande effekt för trötta fötter. Död hud och förhårdnader börjar gradvis försvinna och den släta, mjuka underliggande huden träder fram. Ta helt enkelt på sockorna och låt dem sitta på i 60 till 90 minuter och se sedan den magiska effekten framträda under de kommande sju till tio dagarna.

Masken var lätt att använda, jag kände ingen effekt av den efter masken hade avlägsnat. Det tog knappt 1 vecka innan huden började flagna och efteråt så blev fötterna lite mjukare och lenare. Jag tycker verkligen masken gjorde bra ifrån sig och kan verkligen rekommendera den!

Starskin finns att köpa på kicks!

*inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer