Summer news from YANKEE CANDLE

Yankee Candle har släppt en massa nya sommardofter som ni kan spana in HÄR

Jag har fått hem två stycken doftljus som heter

- Coastal Living (länk) som tillhör sommarserien Coastal Living och är en spännande blandning av sött & salt ifrån kustens blommor som lyfts fram av en varm havsbris.

- Cuban Mojito (länk) som tillhör sommarserien Viva Havana beskrivs som en svalkande mix av mint och lime en varm tropisk dag.

Båda ljusen luktar såå fräscht, Coastal living har en sån där doft som passar så bra inne i badrummet då den luktar som en blandning utav nytvättat och blomma. Cuban Mojito är väldigt diskret av sin doft. Den passar in överallt då den ger ifrån sig en doft utav färsk mynta och lime den luktar verkligen Mojito!

Brinntiden på large jar är ca 150timmar och kostar normalt 329kr. Ett tips som jag måste dela med mig om som jag tidigare inte visste var att veken ska klippas ner till ca 3mm innan och varje gång man tänder ljuset. På det sättet så slipper glasburken bli sotig samt att man får en fin låga, nu slipper jag äntligen putsa glasburkarna varje gång innan jag ska tända ljusen hehe.

Vill man förhindra drag och göra så att ljuset brinner längre så är ett tips att köpa en Illumalid och sätta på ljusets topp, blir även som en extra inredningsdetalj. De finns att köpa HÄR.

*Inlägget är i samarbete med Yankee Candle

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer