SUNDAY RILEY

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

En update på Sunday Riley produkterna som jag har använt nu i ca 1månad. Jag har inte använt Luna och Good genes så mycket då jag har extrem känslighy och min hudterapeut har förbjudit mig att använda retinol för tillfället. Men min hud har verkligen varit bättre sen jag testade ICE och C.E.O. Acnen har hållit sig finare samt rodnaden som jag inte viste jag hade har blivit bättre enligt min hudterapeut sen jag började med dessa två produkter.

Värt att tillägga så har jag bara använt dessa tre produkter + SPF 50

ICE ceramide - En Barriärstärkande ceramidkräm som återfuktar och ger otrolig lyster. Konsistensen är tjock men smälter vid kontakt av huden och går fort in. Jag känner verkligen hur den skyddar min hud mot kylan samt återfuktar och lugnar min torra känsliga hud. Denna kräm har verkligen fått den uppmärksamheten på sociala medier som den förtjänar.

Doften är hemtrevlig, doftar svagt av mandelmassa.

C.E.O brightening serum - Ett mycket kraftigt, serum med 15 procent THD-askorbat (vitamin C) som bekämpar glåmighet, mörka fläckar och missfärgningar samtidigt som det förbättrar hudens lyster och utstrålning.

Oj oj hör snackar vi lyster och glow! Både jag och min hud älskar detta snabbabsorberande serum.

Blue moon - Ett återfuktande rengöringsbalsam som avlägsnar smink och orenheter med hjälp av sockerbaserade ingredienser. Jag gillar detta cleansing balmet, känns härlig på huden, dock så tycker jag att Elemis är snäppet effektivare och mer återfuktande när det kommer till att lösa upp makeup.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer