SWEED LASHES PRO EYELASH GROWTH SERUM

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Som jag har nämt tidigare här så har jag använt Xlash i över 1år och varit super nöjd, mina fransar var så korta innan jag började med Xlash och nu är det faktiskt kul att testa olika mascaror och applicera dem.

I början av Januari så fick jag hem ett nytt ögonfransserum ifrån det svenska märket Sweed lashes, dem hade precis lanserat sitt fransserum när jag fick hem den för test. Fransar tappar man och alla fransar förnyas till var tredje-fjärde vecka så alltså om jag slutar använda all ögonfransserum så går mina fransar tillbaka till sin normala längd efter ca den tiden då jag har tappat alla mina fransar. Så skulle Sweed lashes fransserum inte fungera så skulle mina fransar gå till sin ''normala'' längd.

såhär beskrivs produkten:

''Längre, starkare och friskare fransar på 4-6 veckor med vår koncentrerade blandning av aktiva ingredienser. Sweed's fransserum förlänger tillväxtfasen av varje frans och kan även användas som booster för dina ögonbryn. Dina fransar kommer se friskare, längre och fylligare ut! Varje serum innehåller 5ml som räcker till en daglig förbrukning i 5 månader

. Sweed's fransserum innehåller en mycket effektiv blandning av aktiva ingredienser som främjar längre och friskare fransar. Den veganska formuleringen består av vitaminer, proteiner och näringsrika mineraler som snabbar upp fransarnas tillväxthastighet, vilket leder till tjockare och starkare fransar. Serumet ger näring direkt till dina fransar. Våra fransar skadas av daglig sminkanvändning, och genom kontinuerlig användning av Sweed's fransserum får du inte bara längre och starkare fransar, utan serumet hjälper också till att förhindra bräckage. Du kommer att märka av en förändring inom 4-6 veckor när du använder serumet dagligen, helst 1 timme före sänggåendet.''

Slut resultat - Jag har nu testat Sweed lashes serum i ca 2månader och jag kan säga så att mina fransar ser likadana ut sen jag började i januari. Detta betyder att serumet fungerar bra på mina fransar för annars hade dem gått tillbaka till sin normala längd som jag skrev innan. Jag kan ärligt säga att jag märker ingen skillnad på Sweed lashes och Xlash, utan den ända skillnaden är att man får 1ml mer i Xlash för samma pris. Jag har inte heller märkt av någon allergi eller känslighet runt ögonen.

Produkten innehåller:

Extrakt av pumpafrön - återfuktar och vårdar fransarna för att få mer volym och glansighet.

Biotin (Vitamin B7) - hjälper att hålla fransarna friska och starka.

Panthenol (Vitamin B5) - hjälper att stärka fransarna.

Hyaluronsyra- återfuktar och ger näring till fransarna.

Myristoyl pentapeptide-17 - gör fransarna tjockare, fylligare och längre.

Keratin - hjälper till att vårda och skydda fransen.

Här hittar ni fransserumet som just nu är nedsatt till 20%

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer