TESTAGRAM | JUNE

Månadens testagrambox innehöll: Risblandning ifrån risenta, städservetter ifrån Grumme, naturlig dryck ifrån Evian, protein shake ifrån fast, fänkålsfrön och rosépeppar ifrån Santa Maria.

När man ser innehållet såhär så ser den väldigt tråkig ut, dock så har man verkligen användning utav allt! Drycker och Shakes är alltid bra att ha hemma efter en jobbdag eller som lunch på jobbet. Risblandningen har jag stått och kollat på i affären men aldrig köpt för dem är ganska dyra, så perfekt att få testa innan man köper!

Jag är en sån människa som överkonsumerar på våtservetter. Jag köper alltid eldorados parfymfria som kostar 9kr för 72st. Jag använder dem till allt! Bl.a. Smutsiga skor, tvätta bort swatches, tvätta sminkbordet och andra möbler, tabort fläckar på kläder ja allt! Så perfekt att få testa ett paket som faktiskt ÄR tillför att rena möbler och badrum osv. Jag vet att det är omiljövänligt att konsumera så mycket vipes, men jag gör det enbart då jag har fobi för trasor...

Vill ni också få hem användningsbara produkter varje månad? för bara 99kr/mån så är det möjligt! klicka er in på hemsidan (länk) för mer information.

*Inlägget är i samarbete med testagram.se

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Madelad83
Madelad83,
Jag har testat städservetterna från grumme, dom luktade lite mycket men jag gillade dom som var till köket, har inte fått så mycket ut av dom till badrummet....
nouw.com/madelad83