TEXTURED ROSE GOLD EDITION

Att lägga 700kr på en palett och höra en massa dåliga reviews är kanske inget att rekommendera. ''De skimmriga färgerna går inte att använda med borstar'', ''de syns inte på locket'', ''de smular sönder'' osv är några utav de populäraste kritiken om paletten.

Jag blev helt såld i nyansen Angelic och hade inte den plus de andra skimmriga / folieaktiga nyanserna varit med i paletten så hade jag ej köpt den. Varför köpte jag då paletten med alla dessa dåliga review? jo jag fick nämligen höra att den ska sluta att säljas och det är en palett som jag har velat på fram och tillbaka väldigt länge på nu så jag bestämde mig för att jag kunde inte inte beställa den.

Första anblick är att de matta skuggorna känns väldigt konstiga - typ som potatismjöl, ni vet lite så där seg torra (förstår ni?) det ska bli spännande och se hur dessa blir på locket, hittills inte jätte imponerad, men nyanserna är superfina!

skuggorna på första raden är olika i kvaliten, Angelic och moondust är Chromatic Pressed Pearls och de andra sex är 3D Metals. Jag måste säga att jag blev sjukt förvånad och imponerad utav finger swatcherna utav dessa 8 skuggor. Jag swatchade de inne på sephora när jag var där och de var katastrof (lol jag köpte paletten efter det...) Jag testade dock Angelic på locket med både fingret och borste och WOW im in looove, hittills så älskar jag de skimmriga skuggorna.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
De skimriga! <3
nouw.com/blubbbeauty
FFRN
FFRN,
Så fina! 👌🏼😍
nouw.com/ffrn
amandadellien
amandadellien,
Det ser ut som en sån fin palett!
nouw.com/amandadellien
FFRN
FFRN,
Ja😍 Älskar den!
nouw.com/ffrn
Emelienguyen
Emelienguyen,
Jag älskar paletten, köpte också den precis! Den är verkligen så så fin.
nouw.com/emelienguyen
FFRN
FFRN,
Åh vad roligt! visst är den
nouw.com/ffrn