THE ORDINARY

Jag är en sån person som alltid överdriver och gör som jag vill. Ska man ex ha en ansiktsmask i 10-20min så har jag den 40min eller sover med den oavsett vad det är för mask. Likaså gäller hårinpackning.

- När jag färgade mitt hår så i de flesta så ska man låta hårfärgen verka i ca 35-40min. Jag la först i färgen i hårbotten (utväxten) och väntade ca 20min innan jag tog i färg i resten utav håret DÅ tog jag tiden på 40min. Så färgen i hårbotten var alltså i 60min(!!)

- Jag skrubbar även mitt känsliga ansikte nästan varje dag, jag visste faktiskt inte att man kunde få ett "av skrubbat" ansikte. (fick världens roligaste syn framför mig nu)

Hur som helst så handlar detta inlägget om Hudvårdsmärket The Ordinary om det var lite oklart. Jag har länge var nyfiken på AHA 30% + BHA 2% peeling solution, men jag har varit för feg eller rättare sagt rädd att beställa hem den. Jag har läst så många omdömen om att det är en syra som peelar ansiktet och har man inte koll på alla ingredienser osv så ska man absolut aldrig köpa den. Ja omdömena var extrema överallt!

Men ja nu ser ni ju att jag köpte hem den ändå... fast alla skrämmande varningstecken så läste jag även väldigt många reviews om att den är riktigt effektiv och att huden ska bli som ny osv, så jag var tvungen att testa den.

Jag kan inte hjälpa att tänka tillbaka på tiden i högstadiet på kemilektionerna då jag aldrig var med och gjorde övningarna (rätt) då jag var livrädd för alla dessa små pimpett flaskorna med dödskallar på.


AHA30% + BHA 2% peeling solution

Svider ytterst lite - min favorit mudmask ifrån the body shop svider 10k gånger mer.

Lätt applicerad - har läst att den ska vara svår applicerad då formulan på denna är trög och tjockare för att vara i rinnigt format

Resultatet efter: Huden blev baby len

Orenheter runt näsan försvann helt! (Ni vet när de känns buckligt runt näsan? De brukar försvinna när jag skrubbar ansiktet men nu har de inte gjort det så tack och lov att denna fick min näsa "ren" och jämn (det var därför jag köpte den)

Denna peeling kostar 69kr och det är helt klart den bästa jag har testat.

Det enda minuset är att man ska inte använda den mer än 2ggr/veckan och jag brukar peela mitt ansikte varannan dag typ ...

niacinamide 10 + zinc 1

Vet jag inte riktigt vad det är hehe, det är en produkt som man ska applicera efter rengörning och innan serum som ska vara effektiv mot finnar/acne och stora porer. Jag har använt denna i kanske tre/fyra dagar morgon och kväll och jag tycker mig nog se att porerna inte syns lika mycket, ingen gigantiskt skillnad men lite nytta har den gjort. dock måste jag ha en fet kräm över då denna inte är för torrhy.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • New in

Gillar

Kommentarer