TIDIG DAG..

Idag var jag på jobbet redan kl 6:15, herregud så tidigt har jag aldrig börjat innan, men skönt att sluta tidigt! Jag ställde alarmet på 5:00 i morse (går hemifrån kl 6) jag ställer alltid två alarm och kan ni gissa när jag vaknade? jo kl 5:40, jag har alltså stängt av alarmen i sömnen, livsfarligt(!!!!!!) Men jag tycker det är så himla konstigt att jag alltid (ja nästan) vaknar så jag ändå hinner till jobbet... kroppen måste ju typ kunna känna av det? eller finns det en logisk förklaring till det?

Snart kommer min syster hit, mamma hade med en massa saker till mig som nu syster får lämna då jag var magsjuk i helgen, bla ett pressutskick ifrån pixi så håll utkik! Jag var igår och handlade ingredienser så jag ska ikväll göra oumph tacos, jag är inte så glad i oumph egentligen då jag tycker att konsistensen är lite för lik svamp, men är dem i små smala strimlor så är dem väldigt goda!

Imorgon är det torsdag och sen är det äntligen fredag (igen) denna veckan har gått så fruktansvärt snabbt! Jag ska faktiskt åka hem till Jönköping över helgen så det blir roligt, ska ni göra något speciellt?

Jag fick hem en bakbox härom veckan, så ska försöka baka lite senare ikväll tror det var någon blåbärskaka med vanilj och crunch. Kommer dock inte använda silikonformen som man fick med, då jag tycker att de man bakar smaka bara silikon... ja jag har extremt känsliga sinnen haha...

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer