TIKEI

Alltså titta vilken bra start på december månad! Fick ett stort pressbud ifrån mineralsmink märket Tikei i morse!

Tikei är ett märke som grundades 2006. Märket är helt cruelty free och ska vara väldigt bra för alla hudtyper speciellt acnebenägenhy då sminkmärket grundades just för den orsaken.

Jag har inte testat så mycket mineralsmink innan utan jag har använt BareMinerals mineralfoundation och varit mer än nöjd, har även testat ett ifrån Färg som jag dock inte kan använda som foundation (ingen täckning alls, buuh) så jag är så spänd på att få testa framförallt foundationen från Tikei men även det andra produkterna!

Jag fick Hem deras bronzer i nyansen golden, mineralfoundation i N1, mineral veil matte, en ögonskugga i Silence och en grön concealer som ska motverka rödhet. Jag fick även 3 st utav deras borstar: ultimate kabuki, ultimate powder och en blending brush.
Utöver detta så fick jag hem massa prover på ögonskuggor, mineral veil glow, yellow concealer och mineral foundation i andra nyanser så jag kan hitta en som passar min hy.

Vill man beställ en foundation så har dem en "nyans guide" på deras sida om man är osäker vilken färg man ska välja, är man fortfarande osäker så kan man beställa hem prover som kostar 10kr/st. Det är en super bra idé om man är osäker på nysanser / färger / kvalitén på alla deras produkter.

*inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar