TILLBAKABLICK I BLOGGARKIVET

I detta inlägg tycker jag att det skulle vara kul att gå igenom lite i min gamla blogg som jag hade under 2013-2014 på for.me.
Jag har bloggen kvar dels för att det är kul att gå tillbaka för att kolla och sen för att jag skrev på den under året jag bodde i LA.

Fredrika skulle göra en uppgift till skolan så jag och Amanda följde med till union station i downtown och gick runt där och fotade massa saker, åkte även förbi FBI headquarter, såå häftigt!
Något jag kom att tänka på i USA är att man måste man ha tillstånd att använda stativ pga säkerhet osv. Och det tänkte inte vi på så Freddan satte upp sitt stativ mitt inne på union station så vakter kom och stoppade henne, haha jösses så går det när man inte är på engelska.

Vi bodde i marina del Rey, så vi gick alltid promenader runt marinan, ibland så köpte vi med oss frukost och satte oss på en brygga och mös, det är sån riktigt underbar miljö där.

Här är vi påväg till Hollywood för att hika i runyon canyon, där uppe är det också väldigt fin miljö man ser hela LA däruppe. Dock var det så svårt att hitta dit med buss, många byten och krångel. Vi liftade faktiskt ner till stan sen på kvällen då det blev så mörkt snabbt och vi hade hikat i 4timmar för att komma till Hollywood skylten.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer