TVÅ BRA PRIMERS, MEN....

Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Nuxe Créme Prodigieuse Boost Smooting Primer (pressprov)

En ny 5-1 primer som fräschar upp, jämnar ut och stärker hudens fräschör. Huden får ny energi och optimerar efterföljande produkter. Formulan har lättheten och fräschören hos en lotion med koncentrationen och effektiviteten hos ett serum. Respekterar hudens naturliga balans. 97,9 % naturliga ingredienser.

Primern gör verkligen sitt jobb, den skapar en bra och fin bas för foundationen, Till min förvånad så är detta en silikon baserad primer, vilket jag inte föredrar då min hud behöver mycket fukt och då mer krämiga primers. Men jag tycker att huden kändes tillräckligt återfuktad då foundationen lade sig riktigt fint över. Men det finns ett minus som gör att jag tyvärr inte kan använda produkten och det är doften.... doften är extremt stark och stinker som ca 20st parfymer i en produkt, jag trodde att doften skulle lägga sig under dagen men nej, jag hade migrän hela arbetspasset, samt att när jag skulle sminka mig några dagar senare så stank min puder borste likadant så denna doften sitter verkligen i. Tillägger att jag är allergisk mot dofter.


Synd på en sån lovande primer.


Smashbox Photo Finish Vitamin Glow Primer

När man tänker på primer så kommer det upp en bild på smashbox logan, alla som är smink intresserad känner till dem berömda Photo finish primersarna (ja det är nu ett ord) och smashbox har i våras lanserat en ny till den familjen, en glow primer innehållandes C vitamin, en het ingrediens som alla pratar om, så denna lanseringen var verkligen rätt i tiden.

Såhär beskrivs produkten: Din makeup håller längre samtidigt som E, B och C- vitamin tillsammans med naturliga antioxidanter väcker hudens naturliga glöd till liv. Primern har en lätt gel-konsistens som återupplivar och ger lyster. Den återfuktar ögonblickligen samtidigt som den mjukgör och ger din hud näring så att det blir lättare att applicera makeup som håller hela dagen. Kan användas separat eller under din makeup. Fördelar: Innehåller E, B och C-vitamin som vårdar Återfuktar och ger glöd. Produkten är vegansk och cruelty free.

Ja denna känns så svalkande och återfuktande på huden och foundationen lägger sig fint och jämt på, en riktigt favorit som jag kommer använda mycket nu i sommar, kan verkligen rekommendera till alla hudtyper!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer