UPPDATERING PÅ SMINK JAG HAR TESTAT.

Uppdatering på smink jag har testat den senaste tiden.


Linda Hallberg infinity filter powder - skrev en review om denna som ni kan läsa här. Dock så måste jag uppdatera er med att säga att detta pudret är det bästa jag har testat, det ÄR bättre än Laura mercier (som VAR mitt favorit puder) jag har bytt mellan dessa två puder i veckan då jag har jobbat 9timmar varje dag. När jag kommer hem så ser mitt smink så fint ut när jag har pudrat med infinity filter, när jag har använt LM så har foundationen spruckit på vissa ställen, fortfarande fint men inte lika. Så även fast pris skillnaden är stor så kommer jag fortsätt att köpa Infinity pudret

här har jag sminkat mig med IT cosmetics CC+ illumination och Bye bye under eye

Your Skin But Better CC+ Illumination with SPF 50+

Jag gillade inte denna i början och är faktiskt lite kluven, eftersom det är en sån över hypad produkt så ville jag testa den mycket mer innan jag skrev min åsikt, mest för hur kan den inte funka på mig medans hela världen älskar denna.

Jag har kommit fram till att denna cc creamen fungerar inte att applicera med borste, utan här är det Beautyblender som är den enda lösningen på min torra hy. Den appliceras jättefint med både svamp och borste men jag har märkt att den blir kakig och spricker när jag har applicerat med borste. Men med Beautyblender håller den sig på plats bättre och smälter in i huden på ett finare och naturligare sätt.

Anledningen måste vara att denna är för tjock för min hy.

Bye Bye under eye

Här får jag använda ytterst pytte lite produkt, alltså jag menar verkligen en pytte liten droppe!

Jag måste applicera den med fingrarna efter att jag har värmt upp den med fingrarna, sedan duttar jag försiktigt in concealern under ögonen. Resultatet blir riktigt ljust och fulltäckande. Men denna är alldeles för tjock för min torra hud men med denna tekniken så kan jag använda den utan att den krakelerar och då älskar jag den!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer