URBAN DECAY - ALL NIGHTER

Om jag säger setting spray vad säger ni då? jag tror nog att ni alla tänkte samma sak - All nighter ifrån Urban Decay, kommentera vilken ni tänkte på.

All nighter är ju setting sprayernas setting spray, och jag har använt den i flera flera år, dock på senare tid så har jag chillat lite med setting sprays, jag använder oftast bara på pannan och sprayar över highlightern för mer glow. Många kanske undrar om setting sprays gör något, får den sminket att hålla längre? är dem värda pengarna, för setting sprays är pricey och all nighter är inget undantag. Jag tycker att setting sprays inte får sminket att hålla så mycket längre, MEN det får sminket att se så mycket finare ut, sen finns det ju setting spray som gör att man blir mer återfuktad, få mer glow eller mattar ner, det beror på vad man är ute efter och har för hudtyp. Jag som är snustorr använder mest återfuktande, dock så använder jag all nighter när jag vill att sminket ska sitta längre, det är en av få setting sprays som jag tycker få sminket att hålla längre och passar till alla hudtyper.

På instagram för ett tagsen så visade jag i några storys hur All nighter fungerar på smink, Urban Decay lovar en förbättrad hållbarhet på sminket under dagen och som man kunde se på klippen jag filmade så höll ögonskuggorna så mycket bättre.

All nighter ligger vanligtvis på 320kr för 118ml HÄR är det dock 30% så passa på om ni är sugna på att testa eller beställa hem en backup!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer