VAD HÄNDE MED DERMAPEN?!

Ni kanske undrar varför jag inte har uppdaterat er om dermapen? well det är för att jag ställde in det... När jag var i Stockholm på Daisy beauty expo så träffade jag en hudexpert samt tillverkare av N.C.P hon tyckte jag borde få medicin till min hud och skrattade åt mig när jag frågade om dermapen skulle funka, då kände jag för att betala 2200kr per gång och jag behöver minst 3 behandlingar så är det väldigt mycket pengar om det ändå inte kommer hjälpa, så jag avvaktade och ringde VC istället. Jag fick idag ett samtal av min läkare som sa att deras hudläkare tyckte jag ska få utskrivet tetralysal (antibiotika) samt epidu (kräm) som jag ska använda i 3 månader, så jag kommer att börja på söndag och ber till gudarna att min ibs mage klarar att äta antibiotika.

känns ''onödigt'' att behöva äta antibiotika då det är inget att leka med, men om jag har ätit antibiotika tidigare så var jag mycket liten isåfall, så det kanske inte gör så mycket skada? (juste jag fick antibiotika spruta i usa 2014....)

Någon som har ätit tetralysal eller liknande och vill berätta hur resultatet blev samt vad ni använde för hudvård?

Jag har fått många tips på instagram, men fortsätt gärna att tipsa! Jag tänker att jag ska testa serum och fuktkräm ifrån N.C.P samt Cica regen anti-dust sun gel Dr.Ceuracle på dagen då SPF är super viktigt och då dessa produkter inte innehåller några starka ingredienser.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Har gjort två dermapen behandlingar i rad nu och bytt hudvårdsserrie till en som min hudterapeut rekommenderade, Cliniccare. Mi n hy är KAOS! Värre än någonsin, men min hudterapeut säger att dermepen ska hjälpa. Kommer nu ej boka min tredje behandling utan ska ringa min hudläkare (åt Tetralysal senast för 2 år sedan) o hoppas på recept! Det blir 4:e gången jag äter Tetralysal. För mig ger de bra effekt men aknen kommer tillbaka efter ca 6 månader för min del. Den har varit ok i perioder senaste två åren men nu katastrof igen.. ingen aning varför. Så frustrerande, är 30 år och borde vara aknefri men nej 😟