VÄRLDENS DYRASTE PALETT

Inlägget innehåller reklamsamarbete med Bangerhead och reklamlänkar. Läs mer under PR och Policy

Hourglass är ett dyrt lyxmärke och deras fokus är ju just LYX! Men när dem gick ut och visade upp deras nya singelskuggs lansering så chokade dem världen rejält med deras priser, men jag var ju tvungen att testa och se om det är värt priset.

Det finns tre olika compacts 1-skugga (125kr), 3 (150) - och i 5-skuggor (200) att välja på beroende hur stor/liten palett man vill ha. Själva fodralet är tillverkad av plåt och återvunnen plast. Och varje enskild ögonskuggsrefill är gjord av enbart återvinningsbar aluminium.

Det finns 40 stycken skuggor att välja på samt fyra olika formulas: metallic, satin, skimmer och matt. En skugga kostar 370kr/st Jag kan absolut rekommendera dem matta och satin skuggorna ojoj dem blendar som en dröm och har bra pigmentering, lätt en av den bästa formulan jag har testat! Dem metalliska och skimmer skuggorna är bra men absolut inte värt priset, dessa skuggor måste läggas över en primad bas eller med en fuktad borste för att resultatet ska synas.

Men om ni letar efter grymt bra matta / velvet skuggor så kan jag verkligen rekommendera sen om dem är värda priset är ju en sak men detta är mer en ''behöver i min samlar kollektion'' produkt.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer