VIRAL TIKTOK MAKEUP PRODUCTS

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Maybelline, Loreál paris och NYX är tre märken som har lanserat många nya produkter under februari och som har tagit världen med storm efter alla Tiktok reviews som cirkulerar runt. Kicki Norman nämnde något mycket intressant som jag inte har tänkt på men alla dessa produkter är Loréal ägda, kan det vara en slump att just alla dessa extremt hypade produkter är ägda av samma företag, vad tror ni?

Jag har fått hem alla nyheterna förutom NYX och har testat dem på storys så följer ni inte mig på instagram så gör gärna det så missar ni inget! Jag tänker att jag skriver ihop mina tankar om dem så ni vet om dem är värda eller inte värda att spana in.

Lifter gloss , 119kr finns i 10 nyanser

Dessa läppglans innehåller bla hyaluronsyra som ska ge läpparna en plumpande effekt samtidigt som läpparna återfuktas. Jag älskar dessa gloss då dem känns otroligt sköna på läpparna, dessa ger sånt otroligt fint glans och kletar inte ihop läpparna. Helt klart dem bästa budget läppglansen på marknaden som jag har testat. Hylsan är även smidig och applikatorn är lite större så man behöver typ bara två svep så är man good to go!

Lash Sensational Sky High mascara, 159kr

Denna mascaran beskrivs så att den ska ta dina fransar till himmelska höjder, från alla vinklar och ge gränslös volym och oändlig längd. Lång, unik flex-borste för att följsamt tillföra varenda ögonfrans volym och längd från rot till topp. Formulan, som är berikad med fiber och bambuextrakt, ger långa och fylliga fransar som känns lätta.

Jag gillar denna mascaran mycket, men samtidigt så besviken då den är absolut inte bättre än mina andra favoriter, den ger inte mina fransar ett himmelskt lyft utan samma resultat som deras Volume Express Lash Sensational Mascara. Går att bygga upp utan att bli klumpig och den faller inte under dagen. Dock så gillar jag inte att borsten är så böjbar då den känns som att den ska böjas sönder så fort man plockar upp produkt. Mascaran finns även i vattenfast variant. Helt klart värd pengarna men köp den inte om du vill ha dessa 10 mils långa tiktok fransar.

Loréal paris Infaillible 24H Fresh Wear Foundation in a Powder, 159kr 8 nyanser

Jag har väldigt torr hud och denna funkar absolut inte som en ensam foundation på mig, men jag älskar att använda denna till att täcka över mina akneärr över en foundation. Jag applicerar med en kompakt puder borste över foundation + löspuder på dem områden jag vill täcka ännu mera. Jag har alltid gjort så men jag upplever att detta pudret ifrån Loréal lägger sig som en mjuk slöja över istället för en pudrig och fnasig finish som endel kan göra, den blir mer puder till kräm än pudrig.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Finapresenter,

Intressant med hyaluronsyra på läpparna, undrar om det verkligen fungerar mer än för känslan. Den ska ju injiceras för att det ska bli volym. Intressant tips!

finapresenter.info/
FFRN
FFRN,
Är inte fillers effekten som ska efterliknas i produkten. hyaluronsyra är ju väldigt återfuktande och plumpande därav att ingrediensen finns i väldigt många serum och krämer. 😊
nouw.com/ffrn