VITAMIN C | PIXI


I veckan så fick jag hem denna stora C vitamin burken ifrån Pixi, Jag var faktiskt i behov utav en ny hel hudvårdsrutin så detta började jag använda direkt.

Jag märker direkt om min hy gillar eller ogillar något, efter någon vecka med enbart dessa produkter så har min hy hållt sig bättre i schack, inte brytit ut osv... Något som jag dock har märkt är att toner oxiderar så fort, redan efter en vecka så har färgen blivit mörkare, vilket c vitamin absolut gör efter ett tag, dock inte så här snabbt... Vitamin C lotionen passade inte riktigt till min hy då jag behöver mera fukt i min kräm, denna blev åt det mattare hållet på.

Serumet känns riktigt återfuktande och huden får ett fint glowy resultat

Rengörningen är som ett micellärvatten, den tar bort allt smink superbra, dock så rengör inte sånna här rengöringar  på djupet, men perfekt på lata dagar.

caviar balm, är en tjockare lätt leave on mask som kan användas av sig själv eller under smink, denna är underbar och jag använder den som nattmask. Huden känns både återfuktad, glowy och fräsch efteråt och under tiden, detta är en ny favorit hos mig.


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer