VOLYM STYLING

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

I detta inlägget ska vi prata om Volym styling produkter till håret. Jag har testat en hel det hårvård med men jag tänker att vi får dela upp inläggen i styling och hårvård annars tar detta ett tag att läsa haha. Men först och främst så har jag tunt skandinaviskt hår, många men tunna och fina strån. Problemet med mig är att jag hatar känslan av produkter i håret, jag har inte förrän nu börjat använda volymprodukter då jag har insett att det är stor skillnad på texturspray och texturspray. Av min erfarenhet så har jag märkt att det är stor skillnad på billiga och lyx märken, dem billiga känns mer i håret, kletigt eller stela. medans dem flesta mer lyx märkena ger ett mer luftigt och lätt resultat. Sen finns det såklart undantag såklart. I detta inlägget blev det enbart mer lyx produkter.

och produkterna jag har testat under en lång tid nu är:

Davines More Inside This is a Texturizing Dust 289kr/8g - Ni känner väl till Osis dust it, denna är i samma format men Osis är den hårdaste och ger mest effekt på hela den ''dust it'' marknaden. Jag ogillar den starkt så jag var väl lite tveksam till Davines variant. Dock blev jag väldigt positivt överraskad när jag testade denna, den ger ett kladdfritt men märkbart resultat samt lätt att applicera utan att få för mycket då denna endast har ett litet hål där produkten kommer ut. Stort plus till förpackningen! Denna är till alla som bara vill ha ett litet lyft och ingen stadga.

Davines Essential Volu Hair Mist 319kr/250ml - Detta är en hårmist som ska sprayas i handdukstorkat hår med fokus på rötterna och ut till längderna, föna in för full volym. Innehåller bla rovextrakt som är rik på mineraler som fosfor, järn, kalcium samt vitamin A, B och C. Gillar verkligen denna mist, den känns inget i håret och ger ett lagom lyft till håret, en ny favorit!

Martinsson King JBF Texture Dry Finishing Spray 199kr/300ml- Tyvärr så är inte vi riktigt på samma sida, denna ger verkligen volym, men den känns i håret och det vet ni ju att jag hatar, men jag kan verkligen rekommendera denna till dem som gillar mer stadga till håret, då den verkligen gör sitt jobb.

Martinsson King Volume Infusion Serum 275kr/100 ml - Ett volymserum som skapar volym och struktur. Kan användas som stylingprodukt och även blandas i schampo och balsam för att skapa ett volym shampoo/balsam, använd då 2-4 pumpar. Användning på handdukstorkat hår är densamma applicera 2-4 pumpar och massera in i hårrötterna och ut mot längderna. Till mitt tunna hår så kan det lätt bli för mycket, har du tunt hår så applicera hellre för lite och sedan fyll på än att börja med 4pumpar, den kan lätt tyngas ner då. Inte min favorit då den lätt kan bli för mycket klet men när den fönas in så är känslan nästan helt borta.

UNITE Texturiza Spray Dry Finishing 269kr/233 ml - Här har vi stor favoriten och anledningen till att jag har börjat få upp ögonen för texturspray. Denna ger ett lagom lyft men helt utan känsla eller klet i håret, är du lika känslig mot produktkänslan i håret som jag, då kommer du älska detta texturspray! kommer absolut att köpa om!

Dr. Ceuracle Scalp Dx Thickening Tonic 479kr/100ml - Dr. Ceuracle är ju mest känd för sitt otroliga solskydd. Nu har dem lanserat hårvård med fokus på att Lindra, lugna obalanserad hårbotten, avläsgnar talg och föroreningar samt stärker och återställer en torr eller fet hårbotten och motverkar håravfall. Dem har endast lanserat ett shampoo och ett hårväxtstimulerande & förtjockande treatment med en applikator med massageeffekt. Deras treatment innehåller:

Follicusan DP som förnyar hårsäckar och motverkar håravfall genom att stimulera cellerna vid hårsäckarnas bas. Follicusan DP förbättrar även hårtäthet och hårtjocklek.

Exfolierande BHA-syra (salicylsyra) som effektivt tar bort talg och föroreningar från både hår och skalp. BHA-syran hjälper till att balansera oljigheten i hårbotten.

Exfolierande AHA-syra (Lactic acid) hjälper till att fräscha upp håret genom att rengöra och rensa en oljig och torr hårbotten.

Niacinamide (Vitamin B3) är en anti-inflammatorisk ingrediens som hjälper till att reglera oljenivån för en uppiggad och balanserad hårbotten. Niacinamide förbättrar också hårstrukturen genom att hjälpa till att bygga keratin.

Jag har använt denna för få gånger för att uttala mig om håret har blivit starkare samt längre, men jag känner ingen irritation av den samt att håret blir luftigare och känns inte alls tungt. Jag älskar doften då den är mintig och väldigt fräscht samt att denna inte gör så att håret blir eller ser fett ut. Massage applikatorn gillar jag väl sådär, jag brukar bara använda den för att få ut produkt och dutta lite försiktigt i hårbotten, jag tycker den är lite för hård att anv��nda som massage till mina tunna strån, men jag gillar idén och tror att den skulle passa bättre till ett tjockare hår.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer