Week 14/15

Bäst under veckan
Måste vara vädret, soligt nästan varje dag.

Sämst under veckan
Ja alltså fredagen vad hände där?!
Morgonen börjar med att en batterifabrik över A6 brinner kraftigt och okontrollerbart. Vi fick hålla alla barnen på jobbet inne samt ventiler och fönster stängda då röken var extremt giftig.
De lyckas med hjälp av 80st brandmän släcka branden och ingen blev skadad!

Väl hemma under tiden jag väntar på att Alma ska komma få vi ska görs oss redo för kvällen så får jag en massa notiser på mobilen då vänner / bekanta har markerat sig som säker i attacken i Stockholm.

Jag fattar ingenting och surfar in på Aftonbladet och läser att en terror attack har skett på Drottninggatan. Visst var det väntat men man kan aldrig vara beredd på när något sånt här fruktansvärt händer. Kan inte tänka mig hur ni/de som bor eller var i Stockholm när det här hände måste ha känt!
Jag är så dålig på att uttrycka känslor, men jag tror nog ni förstår att jag tycker hela händelsen är minst sagt fruktansvärd och att jag tänker speciellt på det drabbade. Vi kan bara blicka framåt nu och hjälpa de som behöver samt att hoppas på att inget sånt här händer igen varken i Sverige eller i något annat land!

Veckans planer
Min syster kommer hem över påsken som har varit på resande fot sen nyår, wiiie!
jag ska även göra nya naglar.
Är påskhelg så blir lite påskfirande och mys med familjen.

Vad jag gör denna måndag
Jag skulle jobbat 7:45-16 men istället så ligger jag hemma i sängen och är sjuk, har beställt sushi så ska snart mumsa i mig det och hoppas på att jag ska bli friskare.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer