XLASH + RABATTKOD

I samarbete med Xlash

Ni vet ju vid det här laget att jag älskar Xlash ögonfransserum och har använt i runt 2år. Nu är det faktiskt kul att testa nya mascaror då jag innan Xlash knappt hade några fransar. Det magiska med just Xlash är att dina fransar blir tjockare, längre och mörkare sen är det såklart olika för alla hur mycket skillnad det faktiskt blir beroende på massa faktorer som ex ärftlighet osv.

Det tar ca 28dagar innan man ser resultat och serumet ska appliceras 1gång/dag, jag har adderat den i min kvällsrutin så att fransarna får gotta sig under natten. Xlash har ju faktiskt en massa andra produkter än bara ögonfransserumet bland annat deras grymma Xbrow gel, det som dem dock hade kunnat göra ännu bättre är att göra en mindre borste så att man lättare kan fördela gelén, men annars är den grym och får dina bryn på plats utan att se grynig ut.

Har du inte testat Xlash men är sugen så får du 20% rabatt på Xlash PRO (LÄNK) om ni uppger koden ”nordstrom” (jag tjänar inget på koden) koden gäller januari ut

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

ZelgaDanho
ZelgaDanho,