XLASH SERUM RESULTAT

Före / efterbild

Kommer ni ihåg att för ca 1 1/5 månader sen så fick jag hem Xlash serum ifrån xbeauty.
Som jag skrev i det andra inlägget (länk) så var jag lite tveksam, jag hade blivit så påverkad av andra som sa att det fått fel på ögonen eller att det sved och fick inflammationer osv. Och jag som har super känsliga ögon blev rädd.

Nu har jag testat detta serum i ca 6veckor men jag har mycket serum kvar, tänker köra en till kur om ett tag, då jag inte tror det är så bra att hålla på förlänge. Och jag är så nöjd! Jag har dragit ut på den här inlägget i ca 3veckor nu bara för jag inte kan få en bra efterbild... jag vill ju verkligen att ni ska få se att detta serum har gjort mina fransar längre och fler. Men jag har nog fått en hyfsad bra efterbild nu.

På bilderna så har jag Xlash mascara på och den här mascaran är den bästa jag har provat, ett minus är att den är så vansinnig svår att få bort, men den kanske försvinner lättare om man använder eye remover vilket jag inte gör..... den separerar fransarna så bra och verkligen lyfter upp dem.

Skulle jag rekommendera Xlash då?
- JA! Absolut utan tvekan. Ha dock i åtanke att alla reagerar olika mot saker och ting men jag tycker absolut att det är värt att testa för er som vill ha längre och bättre fransar.

Xlash mascaran finns HÄR och Xlash serumet finns HÄR
Passa på att köpa innan måndag då det har 25% rabatt på allt med koden BLACK

Visst ser det ut som jag har lösögonfransar på den här bilden?! Det har jag inte utan det är bara Xlash serumet och mascarans verk!

*inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • Nära Huskvarna

Gillar

Kommentarer

Saraglavin
Saraglavin,
Jag var också helt skeptisk i början, och på mig började det klia som satan. Men pausade och gjorde om kuren senare och då gick det mycket bättre! 😊
nouw.com/saraglavin