Z-palette | Rese palett

Jag satt vid mitt sminkbord och kollade igenom på mitt smink och började undra hur jag skulle packa på min kommande resa (som än så länge bara är idéer) ska jag ta med mina favoriter och isåfall hur ska allt få plats, contour, ögonskugg, highlight paletter samt allt annat... fast jag alltid packar mitt smink i handbagaget så kan någonting gå sönder, så vill man riskera det? Man läser ju om andra personer som alltid mister minst 1 produkt / resa...


Hmm...


en sak som jag absolut inte kan tänka mig att resa utan är min Anastasia glow kit, och just då kom jag på att de är avtagbara.
Jag kom då snabbt att tänka på min fina Z-palette ifrån Nabla, herregud man kan ju sätta i vilka avtagbara produkter man vill ju. Den tanken har inte slagit mig innan, haha. Så ja nu har jag följande produkter i min "rese palett" :
Ögonskuggor - både skimrande och matta (har alla mina skuggor i paletten just nu, men alla ska inte med!)
Bronzer
Contour / bryn / ögonskugga
Highlighter
Huur bra?! Det enda jag saknar är blush, men den får väl ligga lös då, samt att bronzern / contour produkterna ifrån Anastasia är jag inte helt överens med, kanske ska jag prova att byta ut de mot nabla's som jag hört så mycket bra om?

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer