DUSCH UPPLEVELSER BRA / DÅLIG

Det finns två stycken dusch upplevelser som jag tänker prata om just nu

Upplevelse 1: Man ska ju inte tvätta håret för ofta pga slitage och uttorkande så vi alla har väl varit där då man ska hoppa in i duschen med ett smörpaket på huvudet och drömmer om att kliva ut ur duschen med mjukt och fräscht hår. Tar man då ett kanske nytt schampoo att testa och så schamponerar man om och om igen då man vill ha den mjuka känslan som man längtat efter redan i duschen men istället så blir håret strävt och blir till en stor dreadlock, man försöker rädda upp längderna med ett balsam även här ifrån samma nya märke som schampoot men man lyckas bara lite halvt då balsamet inte var så mjukgörande som man hade behövt eller hoppats på. Man kliver då ut ur duschen och väntar på att håret ska torka någorlunda så man kanske kan rädda upp håret med oljor och utredande spray.


Upplevelse 2 Ni vet den där känslan som jag pratade om innan att man står i duschen och vill att fingrarna ska kunna massera hårbotten samt lätt glida igenom längderna utan att stöta på problem. Jag älskar den känslan och det är den som jag förväntar mig när jag testar en ny produkt, annars tyvärr så hamnar den i en låda som aldrig öppnas och pengar är spenderande i onödan. Hursomhelst den känslan tror jag alla vill sträva efter för visst är den underbar, då brukar jag inte fortsätta med balsam och när håret har torkat behöver jag inte följa upp med oljor och andra produkter (nu gör jag det ändå då jag älskar sånt)


Jag har testat två olika schampo och balsam ifrån Revlon Uniq one schampoo

och Lable. M Diamond Dust Shampoo / Conditioner

Jag kan nu avslöja att Revlon är upplevelse nr 2 som är ett helt underbart schampoo! Jag har även testat den här produkten ifrån Revlon Uniq one och är frälst! den reder ut mitt hår som en dröm och jag var precis med om upplevelse nr 1 så snart ska Revlon Uniq one göra sin magi.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229