IT COSMETICS

It cosmetics är kanske ett märke som ni är bekanta med? Sminkmärket grundades av Jamie Kern Lima 2008 och företaget ägs utav Loréal. Jag tror företaget är amerikanskt men är inte säker. Hursomhelst så har märket flera gånger vunnit priser ifrån Allure för några av deras produkter som ni kan läsa om här nedanför. IT cosmetics är cruelty free, alltså testar inte på djur och inga djurhår i deras borstar

De flesta produkterna är framtagna utav plastik kirurger och smink produkterna är i princip hudvård enligt den själva då produkterna innehåller serum, antioxidanter, vitaminer osv.

Jag fick i veckan ett pressutskick ifrån dem, och då kanske ni undrar varför, jo för i November så kommer man kunna köpa IT cosmetics på kicks i norden, hur awesome! älskar hur sverige blir mer och mer involverade i större och populära sminkmärken som finns på den amerikanska marknaden!

Dessa produkter fick jag hem och i detta inlägget så kommer jag skriva om produkterna och sedan när jag har testat ut produkterna så kommer ytligare ett inlägg om det!

Your skin but better CC+ cream SPF 50

En color-correcting full täckande anti-aging cc cream med spf 50. Den är kliniskt testad för att återfukta huden samtidigt som foundationen inte ska creasa eller krakelera innehåller Hydrolyzed collagen, peptides, niacin, hyaluronic acid, antidoxidants och vitamins.

Your Skin But Better CC+ Illumination with SPF 50+

Detta är samma som föregående cc+ cream fast denna innehåller ett avancerat anti-ageing serum innehållandes: hydrolyzed collagen, peptides, niacin, hyaluronic acid, antioxidants and vitamins A, B, C and E vilket ska minska synligheten av rynkor, porer och ge ett flawless, glowy resultat

Bye Bye Under Eye

Denna award winning vattenfasta concealer har hög pigmentering och full-täckning med lång hållbarhet som finns i hela 48 nyanser. Denna är även kliniskt testad att den ska göra att din hy ser yngre ut samt trolla bort mörka ringar, rödhet, pigmenteringar och brustna kärl.

Superhero mascara

Denna mascaran ska ger super volym, längd och arbetar och kapslar in frans för frans. ska fungera som ett lash lift.

Brow Power Universal Eyebrow Pencil

Denna ögonbrynspennan är full proppad med biotin, lecithin, saw palmetto, nettle, green tea, antioxidants, grape seed, and vitamins A, B5, C and E. Och ska jobba på så sätt att skapa naturliga bryn även om du inte har några

Confidence in a Cream

Denna Snabb absorberande kräm tog 7 år att framställa. Den ska ge huden en hälsosam, yngre look. Funkar för alla hudtyper och ska ge huden fukt samt förbättra fastheten samt förminska och reducera förstorade porer. Ska innehålla föryngrande koncentrat som kombinerar kollagen och hyaluronsyra, niacin, peptider och ceramider.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229