Pixers.se

1 / 2 / 3

Då jag är mitt uppe i en flytt tillbaka till Jönköping så passar det väl bra med lite inrednings tips? Jag vill bara flytta in till ett eget och börja inreda nu med det samma haha!

Detta inlägget är i samarbete med pixers.se

Pixers är en hemsida som säljer många spännande väggdetaljer till hemmet, så som tapeter, fototapeter, posters, ramar, canvastavlor och dekorer, ja i princip allt till väggarna.

Tidigare så associerade man affischer endast med reklam och de användes vid marknadsföring av filmer och teaterpjäser. Senare så skapades propagandaaffischer som ville framföra en idé till en bredare publik. Nuförtiden betraktas affischer som en separat konstform och deras tillgänglighet gör dem väldigt populära och ger dem ett brett tillämpningsområde.

Jag tror jag förlängesedan har nämt det tidigare i bloggen att jag förut inte gillade tavlor. Tyckte det såg plottrigt och gammaldags ut. Jag som ni vet har jag verkligen ändrat mig och tvärtom så ser det modernt ut samt ger ett mer lugn till rummet och ser välbebott ut, blir sån skillnad till ett rum, håller ni inte med?

Gå gärna in och kika hos Pixers och se på vilka sätt dem kan erbjuda och få dina berättelser en personlig och enastående inramning, eller varför inte välja de redan klara motiven.

På hemsidan skrivs det:

  • ett oändligt antal fotografier;
  • 365 dagars ångerrätt Den returnerade ordern kommer endast att godtas om den är i sitt originella skick, oskadad och innehållet är komplett.
  • vi pratar 14 olika språk
  • våra projekt och leveranser av dessa är globala
  • bara miljövänliga material.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229