TJÄNA PENGAR MED ADRECORD

I samarbete med Adrecord

Att kunna försörja sig enbart på sina sociala medier är väl en dröm som alla bloggare har? Dock är det en väldigt lång väg dit om man nu inte gör något märkvärt som får halva folket att reagera...

Men det finns saker man kan göra för att iallafall få lite spar pengar eller en hyrpeng beroende på hur effektiv man är.

Adrecord är en sida där man kan registrera sig på och skapa personliga länkar - såkallad affiliateprogram och affiliatelänkar. Det är super enkelt, det är bara att registrera sig hos Adrecord och börja ansöka till de olika affärerna och sedan skapa sina egna länkar när man blivit godkänd. HÄR förklarar Adrecord bättre hur allt går till.

Jag själv är med på sidor som man kan tjäna pengar på klick eller köp ifrån mina personliga länkar som jag lägger upp här på bloggen. Men jag kan erkänna att jag är ganska lat för att fixa det. Men som sagt beroende på hur effektiv man är så kan man tjäna stora pengar.

På Adrecord kan man självklart se hur många som har klickat sig in på sina länkar, hur många som har köpt produkten man har tipsat om, hur mycket pengar man har kommit upp i osv. Det som jag tycker är väldigt intressant är just hur många det är som har klickat / köpt det som man har tipsat om, det är ett väldigt bra sätt att se vad som går hem hos sina läsare och sedan till framtiden veta vad som går hem och vad som inte är så populärt.

Ex jag tipsar om vinterskor och ingen klickar sig in på länkarna, medans jag tipsar om hudvård och ett hundratals klickar in sig. Ja då är det ju självklart vilka inlägg som går hem och då kan man skippa att plåga sina läsare med vinterskor haha.

Just nu så pågår det julkampanjer hos många hemsidor som bla ELON som har bra rabatt på bla julbelysning, LionAlpin som har många sista minuten resor och Upplevelser som har många bra julklappstips.

,

Vill du med tjäna pengar på din blogg genom Adrecord? klicka HÄR så kommer du direkt till sidan

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229